Friday, September 28, 2012

AIM West Film Fest and November Conference Flyer



AIM West Film Festival Schedule http://bsnorrell.blogspot.com/2012/09/aim-west-international-film-fest-oct-12.html
3rd Annual
International American Indian Movement Film Festival
Hosted by AIM West
Brava Theater, 2781 24th Street
San Francisco, CA
Friday, October 12, 2012
11:30 a.m.
Opening Prayer Drumming
12:00 p.m.
“Indian Summer in Geneva” (52 min.) 1977
Documentary
Producer: Volkmar Ziegler
12:52 p.m.:
Q& A and intro to next films
1:00 p.m.
“Guatemala Vive” (30 min.) 2012
Documentary
by AIM West Productions
Director: Adrian Carrasco
1:30 p.m.
Q &A- Discussion
1:45 p.m.
“My Adopted Daughter from Nicaragua” (30 min.) 2012
Documentary
Director: Morten Bruus
2:15 p.m.
Q & A- Discussion
2:30 p.m.
“Behind the Blue Veil” (Tuareg People) (9.5 min) 2012
Documentary
“Imazighen Lybia” (8 min.) Documentary
2:50 p.m.
Q&A- Discussion
3:00 p.m.
“The People and the Olive” (Palestine) (60min.) 2012
Documentary
Director: Aaron Dennis
4:00 p.m.
Q&A- Discussion
4:15 p.m.
“Wild Horses & Renegades” (79 min.) 2010
Documentary
Director: James Anaquad Kleinert
5:35 p.m.
Q&A- Discussion
5:45 p.m.
“Into the Current: Burma’s Political Prisoners” (76 min.) 2012
Documentary
Director: Jeanne Hallacy
7:00 p.m
“Aung San Suu Kyi-Lady of No Fear” (64 min.) 2010
Documentary
Director: Annie Gyrithe Bonne
8:05 p.m.
Q&A- Discussion of films on Burma
8:15 p.m.
“The Game of Life, Heart and Spirit of the Onondaga” (15 min.) 2012
Documentary
Produced and Directed by Stu Lisson and Meg Lynch
8:30 p.m.
“Crooked Arrows” (105 min)
Drama-Feature Film
Director: Steve Rash
Films end @ 10:15
 

No comments: